Matematik med knappenåle

cropped-IMG_20190830_173017_264.jpg

Pap, knappenåle og elastikker – voila! Et stk leg med både tal, geometriske figurer og finmotorik.

Målgruppe: fra 4 år

Jeg bad Bjørn lave figurer med elastikker på brættet. Han fik både lavet firkant, trekant, rektangel, trapez og paralellogram.

Herefter gav jeg ham små regnestykker fx 9-6. Resultatet skulle han vise med antallet af nåle, han satte en elastik omkring. Han var helt grebet af det og ville gerne have endnu flere opgaver . Derfor udvidede jeg legen lidt, som du om se her.

Her satte han elastikker imellem de to nåle, der lade de sammen som og tegningen af solen.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

GRATIS
legoglektie@gmail.com

Matematikbogen GRATIS

Her finder du gratis opgaver til matematik i alle klassetrin. Opgaverne er færdighedsopgaver, og du udfylde selv hvilket talinterval, der skal laves opgaver med. Siden er dansk. Se flere gratis matematiksider her. Se siden her. 

Læs mere
Førskole
legoglektie@gmail.com

Førskolecirkler i brug

På billedet her bruger vi førskolecirklen med forholdsord. Vi har taget den med i naturen for at gøre læringen mere relevant og lettere at huske for børnene. Vi fandt en musling og prøvede at placere den efter de forskellige forholdsord.

Læs mere
Annoncer
legoglektie@gmail.com

PONY trælegetøj

Pony trælegetøj annonce (vi har fået kassen til test og foto) Hvis i ikke allerede har opdaget det, så har jeg en svaghed for lækkert trælegetøj. Og dette er ingen undtagelse! Pony trælegetøj er en udvidet udgave af lignende træbyggesæt,

Læs mere
Scroll til toppen