Farv med bladene

cropped-IMG_2019-08-23_17-52-58.jpg

Endnu en simpel leg med fokus på naturen.

Målgruppe: Fra 2 år.

Mål: Farve, blade og årstiden.

Eskild og Bjørn fandt forskellige blade i haven og pressede dem imod et hvidt stykke papir. På den måde fik de presset farve ud af bladene, kigget på havens og årstidens blade og opdagede, at det var stor forskel på, hvor meget farve der kom ud af bladene. Det gav en fin snak om overflade, tykkelse, saft og at blade i de koldere lande ofte er tyndere end i varmere land. Her i Danmark behøver bladene nemlig ikke passe sådan på væsken, da der ofte er rigtigt af det!

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Skriveopgaver

Disse skriveopgaver er en lille smagsprøve på den del af “Lær at læse” – pakken, som er en komplet samling af opgaver, vejledning, tekster og spil, der kan styrke dit barns læsning hjemme. Se “Lær at læse” pakken til 329kr

Læs mere
Læring
legoglektie@gmail.com

Opmundre og rose dit barn?

Opmundre og rose sit barn? Vi vil alle vores børn det bedste. Punktum. Nogle gange er det bare vildt svært, hvad det bedste er. Jeg ved ikke, hvad der er bedst for dit barn. Jeg ved heller ikke altid, hvad

Læs mere
Weekendguides
legoglektie@gmail.com

Weekendlege uge 44 – Temaet Ruller!

I denne weekend har jeg valgt temaet “RULLER”, så fokus er på ruller og forskellige lege med læring, som du kan lave med dit barn her i weekenden. Legene kan bruges i alderen 2-11 år. Start med at få gang

Læs mere
1-3år
legoglektie@gmail.com

Skumfigur – geometri

Skumfigur – geometri Vi er ved at være færdige med at bruge det skumgulv, som man har liggende ved helt små børn. Vi har brugt lidt til mellem sengene, så Bjørn ikke sparker, når han sover ved os, lidt er

Læs mere
Scroll til toppen