Trylletrick med farver

cropped-IMG_2019-08-29_16-22-50.jpg

Jeg scorede seriøse morpoint den anden dag, da jeg viste Eskild og Bjørn, at jeg kunne trylle vandet til en farve. Little did they know… trylle trylle og rimelig sej mor, så tyvstjæl gerne idéen.

Målgruppe: Fra 2 år

Mål: Farverforståelse.


Put vand i en gennemsigtig beholder og læg maling i låget. Ryste ryste. Trylle trylle.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Læsning
legoglektie@gmail.com

Reading Kidz app

Reading Kidz app Denne app til børn har fokus på bogstaver, ord og begyndende læsning. Den er nem og overskuelig bygget op og meget intuitiv at bruge for børnene. Opgaverne er varierende og kan indstille til alder. Opgaven kan fx.

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Læseforberedende opgaver

Disse læseforberedende opgaver er en lille smagsprøve på en del af “Lær at læse” – pakken, som er en komplet samling af opgaver, vejledning, tekster og spil, der kan styre dit barns læsning hjemme fra 4-8år. Se “Lær at læse”

Læs mere
Jul
legoglektie@gmail.com

Julebrikker – startbogstaver

Jeg har lavet 3 sider med bogstavkort med juleillustrationer, som du kan lave sammen med dit barn. De ligger til download længere nede. Kortene kan bruges i forskellige aldersgrupper, hvor dit barn skal have mere eller mindre hjælp. Se flere

Læs mere
GRATIS
legoglektie@gmail.com

Gratis naturopgaver

Se også alle vores læringsmaterialer i butikken her. Blandt andet de populære Leg&Lektie cirkler, som både forældre, lærere og pædagoger bruger. Tilbage til oversigten med alle gratis opgaver her. Emne Uddyb-ning Link Solsystem Farvelæg Link 1 Insekter Farvelæg Link 1

Læs mere
Scroll til toppen