Færdigtrykte læringscirkler – forklaring og inddeling.

OBS! Der sendes ikke fra fredag i uge 41 til og med uge 42.

Cirklerne her er tænkt som en huskecirkel til dit barn med de mest centrale emner i matematik, dansk og engelsk. Dit barn kan få hjælp i cirklerne, blive mere selvstændig i opgaveløsningen og med tiden visualisere cirklerne og dermed bedre memorere det centrale i fagene – smart ikk?

Når jeg underviser er noget af det vigtigste for mig, at mine elever bliver selvstændige, ved hvor de skal søge hjælp, og ved hvordan de kommer videre fra problemer med opgaver. Derfor skal læringscirklerne bruges til at støtte elevernes opgaveløsning uden de nødvendigvis skal have fat i en voksen til at hjælpe dem.

Cirklerne har jeg selv designet og lavet ud fra et behov, jeg oplevede som lærer. Cirklerne kan både købes færdigtrykte eller som print selv, og derfor findes de allerede i mange tusinde eksemplarer rundt omkring på skoler og i private hjem i Danmark.

“Tak for dit mega store arbejde!” Min datter bruger cirklerne i skolen og glæder sig til at få et sæt herhjemme også.”

“TAK. Vi bruger dem i vores udskoling på min skole. De virker rigtig godt.”

Et sæt koster 125kr incl nøglering og plus porto til 20/60kr afhængig af hvor hurtigt, du skal have dem. Ved køb af 3 forskellige sæt eller flere gives der 15 % rabat.

Bestil på legoglektie@gmail.com eller overfør selv beløbet direkte med mobilpay til 53636323 og skriv din adresse og hvilket nummer du ønsker.

Følgende sæt bliver lavet – se video af dem længere nede:

1. Indskoling til 0. – 3. klasse med dansk, matematik og engelsk. 28 emner.

2. Mellemtrin til 4. – 6. Klasse med dansk og matematik. 34 emner.

3. Udskoling til 7. – 10. Klasse med dansk og matematik. 30 emner.

4. Matematik 0. – 10. Klasse. 30 emner.

5. Dansk 0. – 10. Klasse. 20 emner.

6. Med alle 30 cirkler med 60 emner til 300kr plus porto. Med denne pakke er det vigtigt, at du ikke giver dit barn alle cirklerne på en gang, men løbende tilføjer og tager cirkler ud, så nøgleringen passer til dit barns niveau. Tal gerne om cirklen inden den sættes i, så dit barn ved, hvad det kan få hjælp til her.

Hvis dit barn fx går i 2. Klasse og du bestiller indskolingssættet, så vil der være cirkler, som er for lette til dit barn. Bestil eventuel både indskoling og mellemtrin, så du selv kan blande den perfekte læringscirkel til dit barn eller alle 30 cirkler til hele skoletiden.

Klassesæt (1 slags) i mindst 20 eksemplarer købes med 60% rabat.

Dansk
Dansk
Matematik
Matematik
Matematik
Engelsk

Herunder vises hvilke cirkler, der er med i hvilke pakker. Beklager støj i baggrunden og de spejlvendte cirkler – øvelse gør mester;-D Videoen øverst oppe viser alle 30 cirkler med 60 emner (pakke nr. 6).

Video med indskolingscirkler.

Mellemtrinscirkler

Udskolingscirkler:

Danskcirkler: