Overbegreber til de yngre børn

cropped-IMG_2019-09-20_18-47-07.jpg

Den seje Laura fra Sproglege for Sproglinger har været i gang igen. Denne gang med en fin bog om overbegreber, som hjælper dit barn med at kunne kategorisere forskellige emner. Print den og brug den som en god bog måde til at tale om ord og billeder, men over til at hjælpe dit barn med at inddele ting under overbegreber. Se andre sproglige her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Sanseflaske

Denne sanseflaske er fantastisk til både de mindste og større børn. Køb noget glimmer og palietter. Rens en flaske og fyld vand, glimmer og palietter – RYST. Ungerne kan få timer til at gå med at observere eller prøve at

Lav en tegneserie

Tegneserier er sådan en god måde at få dit barn til både at hygge sig og lære på en gang. Mål: Opbygning af historie, skrive og tegne. Målgruppe: Fra 5 år Lad dit barn tegne fantasifulde historien og skrive små

Billedbøger til børn 5-7 år

Billedbøger til børn 5-7 år Her har du en liste over billedbøger, som er gode til oplæsning for dit barn. Nogle af bøgerne passer til en bredere målgruppe end jeg har skrevet i overskriften. Listen er lavet af bibliotikar Pernille

Læringspil til print selv

Hvis du lige hurtig mangler en sjov måde at lære dit barn et fagligt område som gange, plus, 120 ord eller lidt engelsk eller tysk, så se vores oversigt og alle de spil, som vi har udviklet, der leveres direkte

Trælegetøj fra Woodtoy Aps.

Trælegetøj fra Woodtoy Aps Jeg har været så heldig at få lov til at afprøve og anmelde denne Trix Track Playclass for Woodtoy Aps. Det er kort fortalt en kuglebane, som dit barn selv skal bygge – men det er ikke

Scroll til toppen