Tyskbanken

cropped-IMG_2019-10-10_18-25-00.jpg

Denne hjemmeside er guld for enhver tysklærer. Hop ind og kig, hvad der kan bruges både i skole og hjemme for at styrke det tyske sprog hos dit barn. Brug også læringscirklerne til tysk, som du finder her.

Find hele hjemmesiden her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

3-5år
legoglektie@gmail.com

Ord & begreber

Ord og begreber Stor, høj, lille, smal, lav, firkantet, rund, rød, grøn, sød osv.  Dit barn har brug for disse ord til at beskrive ting, oplevelser og personer, de møder i hverdagen. Vær hele tiden opmærksom på at variere dit

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Bilsnyd!

BilSNYD B på 4 år sad den anden dag og legede med biler. Jeg skulle være med og fik den – ellers fine Porsche – 4-personers familiebil, og han fik 2-personers racerbilen?!. Straks gik legen ud på, at vi skulle

Læs mere
Førskole
legoglektie@gmail.com

Sprogarbejde med dyr.

I filen længere nede får du en masse forslag til, hvordan du kan arbejdet med sproget hos børn. Temaet her er dyr, men du kan selv udvide med et nyt emne. Her er lidt af indholdet: Match et plastik dyr

Læs mere
Scroll til toppen