Leg&Lektie cirkler – tal og tæl

cropped-IMG_2019-10-10_09-02-52-1.jpg

Jeg har manglet en læringscirkel til Eskild på knap 3år, derfor har jeg lavet en lille serie af læringscirkler til førskolebørn.

Cirklerne her sætter fokus på det at tælle og en begyndende forståelse af talmængder. Herhjemme bruger vi cirklen sammen med legene i karegorien “Leg tal”, så Eskild lærer cirklerne at kende og at tallene altid trækkes ind i en fælles referenceramme. Du kan også med fordel bruge læringshæftet “Lær tal”, hvis du er usikker på, hvordan du skal gribe det an med dit barn. Her får du en komplet vejledning.

Køb cirklerne færdigtrykte her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Se alle til førskolebørn her.

Du kan også smutte forbi og se hele vores sæt til skolebørn her med hele 30 cirkler og 60 emner.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Ludo 120 ord

Jeg kan jo ikke lave Ludo uden at lave Ludo med de 120 ord, når Bjørn er ved at lære at læse! De 120 ord er super vigtige for dit barn at lære at læse, da de så kan læse

Læs mere
GRATIS
legoglektie@gmail.com

Tegne, læring og GRATIS

Har du overvejet hvor meget læring, der faktisk ligger gemt i blot at sætte dit barn til at tegne og farvelægge tegninger? Finmotorikken trænes, da tuscher blandt andet skal føres forsigtigt på papiret og dit barn lægger fundamentet for senere

Læs mere
Læring
legoglektie@gmail.com

Hvad skal jeg spørge om til skolehjem samtalen?

Tiden til forældresamtaler, elevsamtaler, elevudviklingssamtaler – og hvad de ellers hedder – nærmer sig. Men hvad skal du egentligt have ud af de samtaler med dit barns lærer, og hvilke spørgsmål er gode at stille angående dit barn? For det

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Engelsk læringsspil om tøj

“We’re Going Shopping” er en anderledes og sjov spilleopgave om tøj, som er rettet mod 5.-6. klasse og  Spillet indeholder QR-koder, som kræver en smartphone. Hvis dit barn ikke har en smartphone, kan du som forælder deltage i spillet og

Læs mere
Scroll til toppen