Leg&Lektie cirkler – tal og tæl

cropped-IMG_2019-10-10_09-02-52-1.jpg

Jeg har manglet en læringscirkel til Eskild på knap 3år, derfor har jeg lavet en lille serie af læringscirkler til førskolebørn.

Cirklerne her sætter fokus på det at tælle og en begyndende forståelse af talmængder. Herhjemme bruger vi cirklen sammen med legene i karegorien “Leg tal”, så Eskild lærer cirklerne at kende og at tallene altid trækkes ind i en fælles referenceramme. Du kan også med fordel bruge læringshæftet “Lær tal”, hvis du er usikker på, hvordan du skal gribe det an med dit barn. Her får du en komplet vejledning.

Køb cirklerne færdigtrykte her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Se alle til førskolebørn her.

Du kan også smutte forbi og se hele vores sæt til skolebørn her med hele 30 cirkler og 60 emner.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

Ord & begreber

Ord og begreber Stor, høj, lille, smal, lav, firkantet, rund, rød, grøn, sød osv.  Dit barn har brug for disse ord til at beskrive ting, oplevelser og personer, de møder i hverdagen. Vær hele tiden opmærksom på at variere dit

Hvad starter….med? -PLAKAT

Hvad starter …. med? Bjørn på 4,5år er ret interesseret i bogstaver. Jeg går ret meget op i at han selv skal opsøge og virke interesseret i fx bogstaver før jeg laver lege i det. De mister bare hurtig interessen

Farveleg med LEGO

Farveleg med LEGO Denne farveleg med LEGO er perfekt til de mindste børn. Eskild er 20mdr nu og kan så småt begynde at koncentrere sig om andet end mælk, gylp, kravle, spise og gå. Derfor er vi så småt begyndt

Ordforrådet?

Overbegreber i bilen. Jeg udnytter altid tiden i bilen max – altså enten med børneråb, befalinger fra bagsædet og en gang imellem får jeg lavet noget, ungerne lærer af;). En god leg – også til korte køreture til skolen eller

Tal, biler og genkendelse

Parkeringspladser og biler med tal 🚓🚗 – den perfekte kombination til drengen, der ALTID kører med biler. Målgruppe: Fra 2,5år Mål: Tal, talkendskab. Få dit barn til at køre bilerne hen på de matchende numre på parkeringspladsen og øv lidt

Scroll til toppen