Færdigtrykte Leg&Lektie cirkler – forklaring og inddeling.

cropped-IMG_2019-10-23_19-34-59.jpg

KØB dine læringscirklerne her

Cirklerne her er tænkt som en huskecirkel til dit barn med de mest centrale emner i matematik, dansk og engelsk. Dit barn kan få hjælp i cirklerne, blive mere selvstændig i opgaveløsningen og med tiden visualisere cirklerne og dermed bedre memorere det centrale i fagene – smart ikk?

Når jeg underviser er noget af det vigtigste for mig, at mine elever bliver selvstændige, ved hvor de skal søge hjælp, og ved hvordan de kommer videre fra problemer med opgaver. Derfor skal læringscirklerne bruges til at støtte elevernes opgaveløsning uden de nødvendigvis skal have fat i en voksen til at hjælpe dem.

Cirklerne har jeg selv designet og lavet ud fra et behov, jeg oplevede som lærer. Cirklerne kan både købes færdigtrykte eller som print selv, og derfor findes de allerede i mange tusinde eksemplarer rundt omkring på skoler og i private hjem i Danmark.

“Tak for dit mega store arbejde!” Min datter bruger cirklerne i skolen og glæder sig til at få et sæt herhjemme også.”

“TAK. Vi bruger dem i vores udskoling på min skole. De virker rigtig godt.”

Her kan du se holdbarheden på cirklerne:


Med denne pakke er det vigtigt, at du ikke giver dit barn alle cirklerne på en gang, men løbende tilføjer og tager cirkler ud, så nøgleringen passer til dit barns niveau. Tal gerne om cirklen inden den sættes i, så dit barn ved, hvad det kan få hjælp til her.

Hvis dit barn fx går i 2. Klasse og du bestiller indskolingssættet, så vil der være cirkler, som er for lette til dit barn. Bestil eventuel både indskoling og mellemtrin, så du selv kan blande den perfekte læringscirkel til dit barn eller alle 30 cirkler til hele skoletiden.

Dansk
Dansk
Matematik
Matematik
Matematik
Engelsk

Herunder vises hvilke cirkler, der er med i hvilke pakker. Beklager støj i baggrunden og de spejlvendte cirkler – øvelse gør mester;-D
Videoen øverst oppe viser alle 30 cirkler med 60 emner (pakke nr. 6).

Video med indskolingscirkler.

Mellemtrinscirkler

Udskolingscirkler:

Danskcirkler:

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Jul
legoglektie@gmail.com

Julebrikker – startbogstaver

Jeg har lavet 3 sider med bogstavkort med juleillustrationer, som du kan lave sammen med dit barn. De ligger til download længere nede. Kortene kan bruges i forskellige aldersgrupper, hvor dit barn skal have mere eller mindre hjælp. Se flere

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Forår

Årstiderne Selvom det var lidt koldt i dag, så har vi været i haven i den skønne sol! Vi har kigget, lyttet, mærket, duftet og hygget os! Mål: Årstider, kendskab til blade, forårets tegn, farver, sanser. Målgruppe: 3-11år Aktivitet: Gå

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Knus ægget!

Vi lavede dette lille sjove eksperiment med æg, som giver anledning til at snak om naturen konstruktioner og nysgerrighed på det. Du skal blot bede dit barn, mand eller kone om at knuse ægget med EN hånd. Jeps, det kan

Læs mere
Scroll til toppen