Øve bogstaver – ark

IMG_2019-12-15_18-59-29

Bjørn elsker det her ark, hvor vi har fokus på forskellige bogstaver. Derfor er du nu også lagt op nedenfor, så du kan bruge det med dit barn.

Arkets firkanter og cirkler kan tolkes, som man vil og laves i forskellige sværhedsgrader, som jeg giver lidt forskellige forslag til herunder.

Cirklen i midten: Bogstavet, som I har fokus på.
Cirklen i begge sider skal udfyldes med bogstavet før og efter, når man tænker i alfabetisk orden.
“Skriv ord”: Lad dit barn skrive et ord af, som indeholder bogstavet/lad dit barn finde et ord selv, som starter med bogstavet eller indeholder bogstavet.
“Skriv bogstavet”: Skriv bogstavet med stort eller småt hele vejen hen eller måske kun 2 gange.
“Tegn”: Lad dit barn tegne en tegning, som mider det om bogstavet/tegn noget som starter med bogstavet. Tegn bogstavet og lav det om til et dyr.
“Stort”: Skriv hvordan bogstavet ser ud som stort.
“Lille”: Skriv hvordan bogstavet ser ud som lille.

Du kan få en masse andet inspiration til lege med bogstaver her.

Eller ved at købe læringshæftet “Lær bogstaver”.

Desuden kan du med fordel bruge læringscirklen her, som dit barn kan støtte sig op af.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Førskole
legoglektie@gmail.com

Hvordan udvikler jeg sproget hos mit barn? – GUIDE

Sproglige udvikling hos dit barn. En mor skrev til mig angående råd til, hvordan hun bedst støttede hendes dreng med sproglige udfordringer pga tidligere øreproblemer. Først og fremmest så har mange børn sproglige vanskeligheder af forskellige årsager og i forskellig

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Ludo 120 ord

Jeg kan jo ikke lave Ludo uden at lave Ludo med de 120 ord, når Bjørn er ved at lære at læse! De 120 ord er super vigtige for dit barn at lære at læse, da de så kan læse

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Plakat med årstider

Denne meget fine og børnevenlige årskalender kan hentes helt gratis. Den der super fin og meget visuelt til de mindre børn, så de kan få en begyndende forståelse af årets gang, måneder og kendetegn for årstiderne. Eller se også vores

Læs mere
Leg med NATUR
legoglektie@gmail.com

99 arter spillet.

Naturhistorisk museum har tidligere lavet en gratis plakat med 99 forskellige arter i den danske natur. Nu har de så lavet et spil, som passer til- gratis endda! Du skal bare have en printer og en saks, så kan I

Læs mere
Scroll til toppen