Humørballon – sprog

Eskild på 3 år er VIRKELIG svær at motivere til at lave andet end det, han lige synes i det sekund. Han giver mig kamp til stregen i at være kreativ med udgangspunkt i hans interesse og bygge videre på den viden, som han allerede har.

I går lykkedes det, da han legede med en ballon, og Søren startede med at tegne et ansigt på den for sjov. Hurtigt tegnede jeg lidt forskellige ansigter med forskelligt humør, og Eskild elskede det. Han gættede løs og prøvede at efterligne ansigtet på billedet.
Der er langt imellem succeserne, hvor vi får udvidet hans begrebsverden, men når det lykkes, er det fedt. Vi arbejder ret meget med det, da han ikke er helt alderssvarende sprogligt, så han bliver nødt til at komme ud af sin komfort zone og tale om andet end det han lige gider – men hold nu op det er svært. Der ligger en masse lege med fokus på sprog her.

Se også plakaten eller læringscirklen med følelser her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr