Lær tal spil

Vi har lavet disse sjove abebrikker, som du kan bruge sammen med dit barn til at øve tal, tallets navn og begyndende talforståelse. Børnene synes, de er super sjove på grund af det lille tema – det kræver ikke så meget at lokke ens børn til at lære:-D.

Brug spillet sådan:

  1. Læg brikkerne med forsiden opad på bordet. Bed dit barn finde firkanten, som den passer sammen med. Jo flere brikker jo sværere.
  2. Vænd brikkerne med rykken opad og brug dem som et vendespil.
  3. Læg brikkerne i en stofpose og lad dit barn trække en brik op ad gangen. Dit barn skal sige tallet eller tælle bananerne.

Spiller her hjælper dit barn til at forstå sammenhængen imellem tallets navn, udseende og mængde. Det skal øves og gentages rigtig mange gange med dit barn og gerne på en masse forskellige måder. Derfor er det en god idé at blande både lege, spil og opgaver.

Hvis du ikke selv orker finde det på hjemmesiden, så er det samlet i en forældrevejledning læringshæftet “lær tal” som kan købes her.

 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr