Ram legotårn

IMG_2020-01-06_15-50-25

Her er endnu en simpel leg, som Eskild har fået en masse sjov ud af, imens han har talt point og trænet motorikken! Eskild kan bedst lide at være aktiv, så jeg forsøger at pakke hans lærings ind i nogle fysiske lege som her. Det centrale her for ham er egentlig at tælle, da han har godt styr på motorikken. Men det at tælle kommer lidt lettere til ham, når der er et formål med det, og han samtidig leger.

Hvis I ikke selv har gummiringe, så lav nogle ud af sammenkrøllet papir eller aviser.

Find en masse lege med LEGO her.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

1-3år
legoglektie@gmail.com

Flamingo Lego leg

Flamigo Lego leg Vi har købt ny vaskemaskine og tørretumbler med KÆMPE trumle…åååhh…tænk sig, at jeg kan glæde sig over at bruge penge på det;-D. I den forbindelse havde vi jo en pæn portion flamingo i overskud, så jeg hentede

Læs mere
1. Klasse
legoglektie@gmail.com

Spil med lydrette ord

Køb spillene til 25kr her Her får du 4 forskelllige værksteder, som du kan bruge med dit barn hjemme eller til dine elever i klassen til at have fokus på de lydrette ord. Læs her hvad dit barn i 1. og 2. klasse skal lære.

Læs mere
@hererderenvoksen
legoglektie@gmail.com

Hverdagspuslespil

Et puslespil eller en figurmatch-leg på en anderledes og let måde.⠀Jeg har brugt et stort stykke kraftigt karton, men man kunne også bruge papir, alm karton, pap fra en papkasse, cornflakesæsken…⠀⠀Herefter tegner du et omrids af forskellige elementer. Jeg valgte

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Skriveopgaver

Disse skriveopgaver er en lille smagsprøve på den del af “Lær at læse” – pakken, som er en komplet samling af opgaver, vejledning, tekster og spil, der kan styrke dit barns læsning hjemme. Se “Lær at læse” pakken til 329kr

Læs mere
Scroll til toppen