Sanseleg

IMG_2019-12-30_17-36-41

Sanselege er det helt store hit herhjemme. Pt bruger vi ris, linser og is også et laboratoriesæt, som Eskild fik i julegave. Han ELSKER det og er dybt koncentreret i lang tid – hvilket er ret sjældent.
Det kan virkelig anbefales til de yngre børn. Se flere sanselege her.

I dag havde vi lidt forskellige lege med de mega fine halloweenpastaer, som vi købte i Italien her i efterårsferien.

Eskild på knap 3år lavede først en sanseleg med tørre ris i en skål med tør pasta. Her handler det om at mærke, føle, løfte, trykke og finde.
Sanselege som disse kan laves i mange varianter med linser, bønner, bulgur og ved at gemme alt fra legetøj til perler eller andet med et tema fx halloween, jul, sommer.


Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Jul
legoglektie@gmail.com

Spil med og lær om julen

Jeg har lavet en lille spilleplade med tilhørende kort og regler. Temaet i spillet er selvfølgelig jul! Spil flere sammen og se hvem der kommer først i mål. Mens I spiller, skal I svarer på spørgsmål om julen og blive

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Matematik med knappenåle

Pap, knappenåle og elastikker – voila! Et stk leg med både tal, geometriske figurer og finmotorik. Målgruppe: fra 4 år Jeg bad Bjørn lave figurer med elastikker på brættet. Han fik både lavet firkant, trekant, rektangel, trapez og paralellogram. Herefter

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Hænkesten

Hænkesten Husker du at lave denne gamle og sjove leg, når du er ude med kridtet i indkørslen her i miniferien? Målgruppe: 3-11år. Mål: Motorik, balance, hoppe på et ben, tal, bogstaver. Køb kridt her.  (affiliate) Udfordringer: Skriv enten tal eller

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Læseforberedende opgaver

Disse læseforberedende opgaver er en lille smagsprøve på en del af “Lær at læse” – pakken, som er en komplet samling af opgaver, vejledning, tekster og spil, der kan styre dit barns læsning hjemme fra 4-8år. Se “Lær at læse”

Læs mere
Scroll til toppen