Spil med de 4 regnearter

IMG_2020-01-22_11-23-01

Køb spillene her.

Vi har lavet en masse sjove spil med de 4 regnearter minus, plus, gange og dividere. De er lige til at printe og gå i gange med det samme. Spillene koster for hver regneart 25-35kr, hvor du så få mange spil i en pakke.

Spil er en fantastisk måde at øve matematik på, da dit barn vil opleve matematik som en god og sjov oplevelse og næsten ikke opdager, at de træner matematik samtidigt. Mange børn har svært ved at få øvet de helt elementære dele af matematikken – regnearterne – og det påvirker desværre matematikken fremadrettet. Med disse spil kan du let hjælpe dit barn med at øve uden at skulle opfinde sjove måder selv.

Du kan se lidt af spille herunder, men ellers kig i butikken, som der er link til herunder.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Førskole
legoglektie@gmail.com

Tælle og figurer – Leg&Lektie cirkler

Talmængde: Lær dit barn om tal og talmængder – at der er en sammenhæng imellem tallets udseende, navn og en bestemt mængde. Lad dit barn tælle fingerne på cirklen, find tilsvarende antal gafler, sko eller sten, så legen hele tiden

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Fryseforsøg

Fryseforsøg. I vinters legede vi med vandets former; flydende, damp og is. Vi satte en 1/2 liter cola flaske HELT fyldt med vand ud i kulden og ventede så spændt på at se, hvad der skete. Hvis det ikke lige

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Skattekort

Gratis skattekort Nogle gange er det sjovt at have en mission for børnene og ikke bare kun lege, så jeg fandt denne til B en dag, vi skulle til stranden. Det er super fint, da det giver anledning til en

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Vendespil med bogstaver

Når vi har lavet et vendespil med tal, skal vi selvfølgelig også have et vendespil med bogstaver, ord og illustrationer! Vendespil med bogstaver er en sjov både at øve bogstaverne med sit barn. Når dit barn skal lære bogstaver er

Læs mere
Scroll til toppen