Mix – tal og regn

IMG_2020-01-15_19-32-43

Det her spil er altså blevet vildt godt, fordi det er så let at differentiere for dit barn. Se på billedet hvordan jeg har klippet brikkerne ud, så det får forskellige sværhedsgrader afhængig af dit barns niveau og alder.

Spillet kan sættes sammen på mange andre måder, så du både kan øve talmængde, plus, minus eller at tælle med dit barn. Smart ikk?!

Køb andre spil og værksteder til regnearterne nederst her.

Leg&Lektie cirklen her med tal, kan eventuelt bruges til at udregne nogle af regnestykkerne. Eller cirklen med tallene 1-10 her.

Hent det her:

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Indskoling dansk opgaver
legoglektie@gmail.com

Materiale til læsesvage og ordblinde – gratis

Hvis dit barn har læseproblemer kan Leg&Lektie cirklerne være en stor hjælp, da disse er skrabet for alt unødig tekst og kun det helt centrale i læringen står tilbage. De findes til 0. – 10. klasse og kan købes her. 

Læs mere
Lege FERIEN
legoglektie@gmail.com

Feriemissioner

Feriemissioner. Hvad skal dit barn have fundet ud af på jeres feriested? Forbered nogle feriemissioner! En ferie kan godt blive lang for vores børn med ventetider i lufthavenen, på restauranten, lange dage på stranden og ved poolen. Bjørn elsker at

Læs mere
Leg med FARVER
legoglektie@gmail.com

Fang lyset

For lidt tid siden fangede vi solens stråler med en kæmpe blå diamant, som B havde fået i julegave – Ja, faktisk 3 stk! Han ønskede sig de underligst ting. Men vi fik rigtig meget sjov ud af at fange

Læs mere
Leg med APPs
legoglektie@gmail.com

Spillet Vildkatten

Spillet Vildkatten er et rigtig godt spil til at udvide dit barns ordforråd og tale sammen. Find flere lege med ord her. Der er en stor spilleplade og en masse små brikker med matchende motiver, som der findes på spillepladen.

Læs mere
Scroll til toppen