Opgaver med minus – fra. o. klasse

IMG_2020-05-03_15-36-58

Her får du 3 forskellige opgaver med minusregnestykker på en illustrativ og farverig måde. Brug arkene samlet eller hver for sige. Mange børn kan have svært ved at forstå minus, hvilket den første opgave med en helt konkret tilgang kan hjælpe med. Alle 3 opgaver har fokus på at være indbydende og giver dit barn lyst til at regne.

Se også opgaverne med plus, gange og dividere her. Se alt vores gratis materiale her.

Se spil til de 4 regnearter her.

Er du udvalgt Copydan-skole eller institution, skal du huske at indberette tekst, opgaver og materialer kopieret fra legoglektie.dk. Du skal indberette både papirkopier, digitale kopier, print og scanninger.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Samlet pakker

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Pakke skoletaske

Pakke skoletaske Hvad er det nu liiige, der skal pakkes med i skoletasken? Brug listen her, så du er sikker på, at dit barn ikke mangler noget i skolen. Saks – Få øvelser til at træne dit barns finmotorik og

Læs mere
3-5år
legoglektie@gmail.com

Farve blomster

B har et flip med farver for tiden, så vi har lavet en masse forskellige forsøg, hvor vi har eksperimenteret med farver. Et af dem er dette, hvor vi har plukket nogle blomster og stillet i farvet vand. Mål: Farver,

Læs mere
Læsning
legoglektie@gmail.com

Liste med lydrette ord

Liste med lydrette ord Lydrette ord er ord, som lyder som de staves. Lydrette ord kan både være små korte ord som ko eller lange ord, som økologi. Fælles for dem er at de staves, som de siges. Disse ord er

Læs mere
Læringscirkler
legoglektie@gmail.com

Leg&Lektie cirkler med følelser

Køb cirklerne færdigtrykte her. Så er læringscirklen med humør og trivsel færdig til print. Cirklen er lavet ud fra en plakat, som jeg tidligere har lavet, og som du kan se her. Her kan du også læse lidt mere om

Læs mere
Scroll til toppen