Sortere farver

Denne aktivitet er så fin og god til børn i mange aldre. Eskild på 3 år havde en fest med at sortere tingene ud på de rigtige kort med farver. Vi talte om farverne, og hvilken form tingene skulle stå på. I hans alder skal han ikke både prøve at matche farven og formen, men til de lidt ældre børn kan du prøve at sortere efter både farve og former.

Print skabelonen GRATIS nederst på siden.

Førskolecirklerne her hjælpe dig som forældre til at komme omkring de vigtigste emner for børn i børnehave alderen. Alle 28 cirkler færdigtrykte kan du se her.

Denne leg gør dit barn opmærksom på farver, at ting inddeles i kategorier og at en af disse måder at inddele på altså er farver eller figurer. Når dit barns sprog udvikles er det vigtigt, at det lærer at kategorisere sproget, for at kunne lægge det i de rigtige “kasser”.

Hvis du er interesseret i et godt materiale til at udvikle dit barn sprog, så kig disse Multi Sprogkort med MANGE muligheder for kategorisering og sproglighed.

Målgruppe: Fra 3 år.

Mål: Farver, sortere og former.

Se andre lege med farver og former her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr