Matematikdetektiv – grubleopgaver

IMG_2020-06-03_14-45-49

Matematik detektiv er en række sjove og anderledes opgaver, hvor dit barn kan arbejde med matematik på en sjov måde. De er lavet overskuelige og farverige, så de er nemme at gå til for dit barn. 

Der er lavet 4 opgaver på hver side altså 24 opgaver med god plads, så de også kan klippes ud. Hvis man klipper dem ud, kan man lave en god aktivitet ud af det, ved at sprede dem rundt udenfor i haven eller i en park, hvor dit barn skal finde dem og gennemskue detektivopgaven.

Hvis dit barn laver aktiviteten udenfor, er der endnu større grund til at anskaffe sig læringscirklerne med matematik huskereglerne, da de er let at tage med rundt i sin nøglering.

Der er opgaver inden for de fire regnearter – plus, minus, gange og division. Der er også opgaver som træner dit barns logiske tænkning samt træner udelukkkelses-metoden.

Se alle vores matematikopgaver her, der alle er farverige og sjove for børnene.

Alle opgaverne er super og med de forskellige emner, som man har i 4. klasse, 5. klasse og 6. klasse. Hvis man går i 6. klasse er detektivopgavernes niveau  bedst til en genopfriskning, mens du med et barn i 4. klasse, kan udvælge dem, der har fokus på plus, minus og ikke for meget tekst. 

Målgruppe: 9 – 12 år.

Mål: Logisk tænkning i matematik. Plus, minus, klokken, gange, dividere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

3-5år
legoglektie@gmail.com

Motorikbane indenfor

Her er en let måde at lave en sjov motorikbane hjemme i stuen. Alt du skal bruge er Washitape. Sæt tapen på gulvet i lige baner, zig zag og cirkler og lad dit barn balancere på linierne og hoppe fra

Læs mere
2. Klasse
legoglektie@gmail.com

Lær engelske ord – fra 3. klasse

Dette engelsk materiale kan de fleste børn ikke modstå – det er spækket med farverige illustrationer og så er det “hands on“. Laminer gerne både brikkerne og pladerne, så det kan bruiges igen og igen. Ordene er engelske ord, og

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Tyske læringscirkler – Vejr, rutiner, hilsen, tælle

Se alle vores materialer til tysk her. ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt

Læs mere
3. Klasse
legoglektie@gmail.com

Latinske betegnelser – cirkel

Efter sommer bliver jeg dansk og klasselærer igen, derfor er jeg for alvor gået i gang med at lave mine læringscirkler til dansk. Denne med ordklasser er en ud af flere, som er på vej. Der er også en læringscirkel

Læs mere
Scroll til toppen