Tal og talmængde opgaver

IMG_2020-05-27_08-22-46

Jeg elsker disse fine og farverige ark til at lege med tal og talforståelse. Arkene kan printes længere nede og indbyder både til at øve tal på en sjovt både og være fysisk aktiv samtidig. Dit barn skal nemlig finde det rigtige antal og placere dem på arkene på gulvet. Herhjemme fandt vi nogle farvede dyr, som Eskild fordelte, men det kan jo sagtens være forskellige ting, som dit barn skal finde i hjemmet, så længe dit barn tæller og placere mængden korrekt.

Det er altid en god ide, at lege og øve tallene med dit barn fra en tidlig alder. De fleste børn er faktisk interesseret tidligt i tal og talmængder, og her griber du chancen og laver nogle forskellige lege eller opgaver – gerne med emner, som dit barn synes er interessant fx. dinosaur. Husk at det er det legende og sjove i fokus, og hvis dit barn ikke er interesseret, så drop det og find et andet tidspunkt, hvor dit barn igen viser interessen.

Se også vores “Multi talkort“, der er super til at lege og øve dit barns skrivning af tal, tallets form, mængde og navn. Køb dem her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Se også vore læringshæfte med forældrevejledning, opgaver og lege “Lær tal”.

Multi talkort - 135kr

10 Multi Talkort som kan bruges igen og igen. Plastikoverflade gør at tuschen kan tørres af. Trykt på begge sider af kortet. De kan samles i den medfølgende nøglering.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Labyrinter med talrækker

Labyrinterne med tal er en sjov måde at øve tallene samt talrækken – altså hvilken rækkefølge tallene står i. Dit

Scroll til toppen