Tal og talmængde opgaver

Jeg elsker disse fine og farverige ark til at lege med tal og talforståelse. Arkene kan printes længere nede og indbyder både til at øve tal på en sjovt både og være fysisk aktiv samtidig. Dit barn skal nemlig finde det rigtige antal og placere dem på arkene på gulvet. Herhjemme fandt vi nogle farvede dyr, som Eskild fordelte, men det kan jo sagtens være forskellige ting, som dit barn skal finde i hjemmet, så længe dit barn tæller og placere mængden korrekt.

Det er altid en god ide, at lege og øve tallene med dit barn fra en tidlig alder. De fleste børn er faktisk interesseret tidligt i tal og talmængder, og her griber du chancen og laver nogle forskellige lege eller opgaver – gerne med emner, som dit barn synes er interessant fx. dinosaur. Husk at det er det legende og sjove i fokus, og hvis dit barn ikke er interesseret, så drop det og find et andet tidspunkt, hvor dit barn igen viser interessen.

Se også vores “Multi talkort“, der er super til at lege og øve dit barns skrivning af tal, tallets form, mængde og navn. Køb dem her.

Se også vores skriveunderlag med læringsspil her (butik).

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr