Tyske læringscirkler – natur, år, uge, frugt, former

IMG_2020-06-10_14-04-18

Se alle vores materialer til tysk her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

3. Klasse
legoglektie@gmail.com

Engelske verber – Fra 3. klasse

Her har vi lavet nogle flotte og farverige engelskopgaver, som du kan downloade ganske gratis herunder. Opgaverne har fokus på de engelsk verber, hvor der i opgaven vises et billede og dit barn så kan vælge den rigtige mellem 3

Læs mere
Børnehave
legoglektie@gmail.com

Modsætninger og sanser – Leg&Lektie cirkler

Modsætninger: Som en del af den sproglige udvikling og forståelsen af verden omkring sig, skal dit barn begynde at bruge forskellige ord – herunder tillægsord. Disse tillægsord er opsat som modsætninger, som er lette at visualsere og bruge sammen med

Læs mere
Lærer
legoglektie@gmail.com

Leg&Lektie cirkler med sprog TAL

Så har jeg fået lavet lidt læringscirkler til sprogfagene. Der findes både disse med tal og dem med farver. Cirklerne er tænkt som en huskecirkel, som kan sættes i en nøglering eller kopier den op i størrelse og hæng den

Læs mere
Scroll til toppen