Lær og byg engelske ord – word-dog!

How Long Can the Word-dog be?” er et anderledes og sjovt spil, der udfordrer dit barns ordforråd indenfor engelsk. Spillet handler om at klippe bogstaverne ud og sammensætte det længste ord som overhovedet muligt ud fra bogstaverne. Du og dit barn kan spille sammen og eventuelt starte småt og derefter sigte efter at sammensætte det længste ord, som dit barn kender. Spillet er rettet mod 3.-5. klasse. Er du på jagt efter flere engelske ordforrådsopgaver til 6.klasse kan du finde dem her: Gratis engelsk opgaver – læs og forstå.

Eller se vores andre læringsspil eller materialer til engelsk.

 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr