Engelsk tekst 6. klasse – Movie Night

IMG_2020-06-30_15-24-45

Movie Night with the Girls
Movie Night with the Girls” er en tekstopgave rettet mod 6. Klasse. Denne opgave tager udgangspunkt i dit barns tekstforståelse gennem en tekst og tilhørende spørgsmål, som skal besvares om en filmaften med pigerne. 

Se alt vores engelsk materiale her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Vi har desuden lavet et 19 sider langt engelsk begynderhæfte, som kan købes til 49kr her.

Begynder engelsk - 49kr

19 sider med ark til begynder engelsk.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

4. Klasse
legoglektie@gmail.com

Genrekendskab gratis

Her på siden finder du alt du skal bruge til at arbejde med genre. Der er ordoversigt, analysehjul og genrehjul, som er lavet flot gratisk og enkelt. Brug det når dit barn skal skrive en tekst i en bestem genre

Læs mere
@hererderenvoksen
legoglektie@gmail.com

Juletræ af håndaftryk

⠀Når jeg laver aftryk med børnene har barnet og jeg en dejlig lille stund sammen 1:1. Vi snakker om farven, følelsen af at blive “penslet”, er det koldt? Hvordan føles det? Måske mærker du…? ⠀⠀Første del af processen var selve

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Mix – tal og regn

Det her spil er altså blevet vildt godt, fordi det er så let at differentiere for dit barn. Se på billedet hvordan jeg har klippet brikkerne ud, så det får forskellige sværhedsgrader afhængig af dit barns niveau og alder. Spillet

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Førskoleopgaver – gratis børnehaveopgaver

Her har vi samlet lidt af de førskoleopgaver, som ligger gratis til download til jeres børn. Opgaverne er små eksempler på de typer af opgaver, som hjælper dit barns udvikling indenfor emnerne finmotorik, former og figurere, farver og tal. Hent

Læs mere
Scroll til toppen