Don’t say no – engelsk læringsspil

Der er mange måder at sige nej på! I dette sjove og udfordrende spil bliver dit barn udfordret i andre måder at sige ”nej” på i engelsk. Spillet er rettet mod 4.-6. klasse. Simple spilleregler medfølger beskrevet på engelsk. Du og dit barn kan spille sammen for både en sjov stund og en lærerig oplevelse, der får dit barn til at tænke på alternative måder at sige nej på. 

Kortene skal klippes ud og vende med ryggen opad. Dernæst trækkes der et kort og spørgsmålet på kortet besvares på engelsk selvfølgelig uden at sige ”no,” ”nope,” ”uh uh,” ”nah” eller at ryste på hovedet. Spørgsmålene skal besvares oprigtigt.

Eller se vores andre læringsspil eller materialer til engelsk.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr