Lær synonymer på engelsk – læringsspil

En anderledes og sjov måde at lære synonymer på i engelsk i klassetrinene 4.-6. klasse er ”My Synonym Bag.” Ordene klippes ud, og det handler om at finde 5 synonymer for hvert af de fire ord: ”Hard, Beautiful, Big og Crazy.” For at dit barn hele tiden kan vende tilbage til ordene og deres synonymer er der inkluderet konvolut-skabeloner til ordene med instruktioner, så de kan hives frem igen, når der er behov for det.  Det er meget fordelagtigt, især hvis dit barn skal skrive en opgave og har brug for at bruge andre ord. 

Eller se vores andre læringsspil eller materialer til engelsk.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr