Læringsspil om engelsk mad

Et sjovt brætspil, der er formet som en kanelsnegl ser ikke bare indbydende ud smagsmæssigt, men vækker også interessen for at lære om mad på engelsk. Dette spil henvender sig til de ældre i mellemtrinnet (5.-6. kl.). For at spille skal man bruge en terning og et stykke sammenkrøllet papir som brik. 

Reglerne er beskrevet på engelsk, da børn i 5.-6. klasse godt kan læse og forstå simple engelske tekster. Der er en ordliste, så dit barn har oversigt over hvad de forskellige desserter hedder på engelsk og dansk. Kortene til feltet ”pull a card” skal klippes ud, og der er mange kort til flere omgange, som gør det spændende for dit barn at spille igen og igen. 

Eller se vores andre læringsspil eller materialer til engelsk.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr