Boganmeldelser til 4. klasse

Hele vejen gennem dit barns skolegang, er det vigtigt at have fokus på dit barns læsning.

I 4. klasse læser dit barn bøger, som har lixtallet 20-25. Der er mange spændende bøger, men det er vigtigt, at dit barn selv er med til at vælge, hvilken bog dit barn vil læse. Læselysten styrkes, når dit barn selv har været med til at vælge bogen.

I 4. klasse kræver det stadig længere tid  for dit barn at komme ind i en bog, så det kan være en god idé at sætte en time af i weekenden. Når dit barn har læst en bog i skolen, kan dit barn skulle lave en boganmeldelse, for at få dit barn til at reflektere over det læste. I stedet for at lave en boganmeldelse af de bøger dit barn læser derhjemme, kan I snakke om bøgerne – men udfordrer dit barn! Eller brug nogle af de lidt sjovere skabeloner til boganmeldelser, som du kan hente herunder.

En boganmeldelsen i 4. klasse kunne være bygget op således: 
Fakta: 

  • Titel på bog 
  • Titel på forfatter 
  • Antal sider 

Tekstskrivning 

  • Hvad fortæller forsiden og titlen på bogen?
  • Hvad handler bogen om? (hvilke personer er de vigtigste og hvilket miljø foregår bogen i, er det rigt, fattigt, i byen, på landet eller andet)

Vurdering:

  • Jeg synes bogen er…. fordi….

En anden idé til en boganmeldelse kunne være at lave en tegneserie om de vigtigste ting i bogen. 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr