Halloweenopgaver for 0., og 1. klasse

Efteråret kalder på både hygge og uhygge, så hent nederst her nogle halloweenopamgaver til dit barn. Det er mørkt, og vi samles indenfor med stearinlys og tæpper, og der opstår hygge. I vinduerne står eller foran husdøren, står der lysende, uhyggelige græskar i vinduet, som minder dit barn om, at det snart er halloween! 

Halloween stammer tilbage fra kelterne og er en overgangsfest mellem sommer og vinter, hvor de døde blev æret og høsten fejret, derudover var det også et farvel til sommeren, og der blev tændt bål for at fjerne det gamle og skabe plads til en frugtbar tilbagevenden. Det siges, at det er grundene til vii laver græskar med lys i, fordi de er forbundet med genfødsel og frugtbarhed.

Navnet halloween kommer fra All Hallows Day, som betyder allehelgensaften. Allehelgensaften er en aften, hvor de døde mindes med lys og blomster på kirkegårde. 

Eftersom at navnet halloween kommer fra allehelgensaften, betyder det også, at det er forbundet med død, skeletter og uhygge. I dag er halloween en aften, hvor store og små klæder sig ud og har det sjovt med at være totalt uhyggelige! 

Men det føles som lang tid at vente i, inden det bliver d. 31. oktober. Derfor har vi lavet nogle læringsopgaver, som er uhyggelige og seje, men hyggelige at lave sammen. I skal både finde vej til heksegryden, øve bogstavelyde, så dit barn lærer at stave seje halloween ord, øve tal med dødningehoveder og meget mere. 

Se alle vores andre halloweenopgaver samlet her

Målgruppe: 5-7 år 

Mål: Halloween som motivationsfaktor til at løse læringsopgaver. Øve bogstavelyde, talmængder og logik. 

Halloweenopgaver til 0. og 1. klasse

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr