Opgaver om halloween – skoleopgaver

IMG_2020-07-12_18-51-09

Efteråret kalder på både hygge og uhygge, så hent nederst her nogle GRATIS halloweenopamgaver til dit barn. Det er mørkt, og vi samles indenfor med stearinlys og tæpper, og der opstår hygge. I vinduerne står eller foran husdøren, står der lysende, uhyggelige græskar i vinduet, som minder dit barn om, at det snart er halloween! 

Halloween stammer tilbage fra kelterne og er en overgangsfest mellem sommer og vinter, hvor de døde blev æret og høsten fejret, derudover var det også et farvel til sommeren, og der blev tændt bål for at fjerne det gamle og skabe plads til en frugtbar tilbagevenden. Det siges, at det er grundene til vii laver græskar med lys i, fordi de er forbundet med genfødsel og frugtbarhed.

Navnet halloween kommer fra All Hallows Day, som betyder allehelgensaften. Allehelgensaften er en aften, hvor de døde mindes med lys og blomster på kirkegårde. 

Eftersom at navnet halloween kommer fra allehelgensaften, betyder det også, at det er forbundet med død, skeletter og uhygge. I dag er halloween en aften, hvor store og små klæder sig ud og har det sjovt med at være totalt uhyggelige! 

Men det føles som lang tid at vente i, inden det bliver d. 31. oktober. Derfor har vi lavet nogle læringsopgaver, som er uhyggelige og seje, men hyggelige at lave sammen. I skal både finde vej til heksegryden, øve bogstavelyde, så dit barn lærer at stave seje halloween ord, øve tal med dødningehoveder og meget mere. 

Målgruppe: 5-7 år 

Mål: Halloween som motivationsfaktor til at løse læringsopgaver. Øve bogstavelyde, talmængder og logik. 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Børnehave
legoglektie@gmail.com

Kroppen og hygiejne – Leg&Lektie cirkler

En vigtig del af hele livet i vuggestuen og børnehaven er fokus på kroppen, hygiejne og de helt basale ting heromkring. Cirklerne her opsummerer kort de vigtigste områder. Kroppen: Cirklen her kan bruges sammen med de andre cirkler med kategorisering.

Læs mere
Attraktioner
legoglektie@gmail.com

Ejer Bavnehøj ved Skanderborg

Ejer Bavnehøj Da vi havde 1/2 børnefri i weekenden tog vi afsted til Ejer Bavnehøj med Eskild – 2. Højeste sted i Danmark. Vi har været ved Himmelbjerget, og det er bestemt også et besøg værd. Sådan nogle historiske steder

Læs mere
Leg med NATUR
legoglektie@gmail.com

Vandpytten og regnbuen

Ungerne fik en stor oplevelse i dag, da de opdagede en regnbue på vandpytten! Det er så simpelt at følge sit barns nysgerrighed og udvide emnet med udgnagspunkt i dit barns interesse. Jeg fortalte B, at olien/benzin flyder ovenpå vand,

Læs mere
Annoncer
legoglektie@gmail.com

Silly doh 20%!

Ordre fra Hr. Bjørn! annonce Vi har i weekenden hygget os med en kasse silikone ler fra Silly doh, og Bjørn udstedte straks en ordre på, at alle bogstaverne i alfabetet skulle formes i silikonen! Jeg kaldte på assistance ved farmand Søren (mere eller

Læs mere
Scroll til toppen