Talrækkefølge – tiere og enere

IMG_2020-07-12_18-52-08

Her ser I flere talrækker, hvor dit barn skal sætte tallene i rækkefølge fra det mindste tal til det største tal. 

Tal er et abstrakt begreb for et barn, og det kan være svært at vurdere om tallet 34 er større end 43 eller omvendt. På disse rækker får dit barn mulighed for at øve sin fornemmelse af størrelsen på tallene. Forskning viser, at børn har forskellige forudsætninger i matematik, allerede inden de starter i skole. Deisse talrækker kan I øve for at styrke dit barns talforståelse. 

Læs mere om talforståelse her

Målgruppe: 5-6 år 

Mål: Kendskab til tallenes størrelse ved skrevne tal.  

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Tips
legoglektie@gmail.com

Morgenkaos

Åhhh…kender i det ikke alle? 5 min forsinket, endnu en ble skal skiftes, rod overalt, tøjet møg beskidt af morgenmaden og nu en hysterisk unge, som ikke gider tage støvler og jakke på, mens jeg kampsveder for at nå det

Læs mere
4. Klasse
legoglektie@gmail.com

Opgaver med dividere – fra 4. klasse

Her kan du hente 7 illustrative og farverige opgaver med division. Opgaverne er meget visuelle, så dit barn lettere får en forståelse af opgaverne. Se også vores andre matematikopgaver her eller læringscirklerne, som kan hjælpe dit barn og dit til

Læs mere
Starte hvor?
legoglektie@gmail.com

Træning af staveord – Guide

Når du træner staving eller staveord med dit barn, kan det hurtigt blive rigtig kedeligt og ensformigt. Her har jeg lavet en lille guide til at øve staveord på en lidt sjovere måde. Der er jo den gode gamle måde

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Engelsk domino med animals

Dominoes Animals er et spil, der sigter efter at skabe en lærerig oplevelse om dyrene på engelsk. Spillet er lavett med udgangspunkt i indskolingsbørn (1.-3.kl.). Det spilles præcis som det klassiske domino-spil, hvor de velkendte prikker er udskiftet med ord

Læs mere
Scroll til toppen