Opgaver med konsonantlyde

IMG_2020-08-11_08-44-14

På disse ark ser du billeder af forskellige ting, hvor en bestemt konsonant er fremtrædende. På første ark ser I for eksempel konsonanten “b” og en masse billeder (banan, bold, skab), hvor bogstavet “b” er med i. 

Det er en god ide at øve bogstavlyden med dit barn, da det hjælper dit barn både med at kunne læse ord og skrive den. Formålet med disse ark er, at dit barn skal finde ud af, hvor bogstavlyden er. Er det i starten af ordet eller i slutningen? Når dit barn er kommet frem til et svar, skal han/hun sætte et kryds i enten den første eller bagerst cirkel. 

Denne øvelse er med til at skabe forbindelse mellem et bogstav og bogstavlyden, når den fremtræder i et ord. Det hjælper dit barn til genkende bogstavet og lyden, og dit barn får både lettere ved at stave og læse, når dit barn træner at genkende konsonanten. 

"Lær at læse + " Pakken

Du får flere udførlige vejledninger, spil, opgaver, læsetekster, skabeloner og fysiske materialer.

 

Målgruppe: 1.-2. klasse dansk 

Mål: Genkende bogstavlyde og placere dem.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen