Tyske læringsspil – domino

De fleste voksne kender spillet domino, men måske kender dit barn ikke spillet. Her har du en oplagt mulighed for at introducere dit barn til spillet. Måske har I allerede lavet sætningsdomino, som du kan læse mere om her eller engelsk domino.

Først skal I klippe alle brikker ud. En brik har to ender, for eksempel står der på den ene ende “die tomate” og den anden ende er et “Løg”. Tysk domino går ud på, at dit barn skal finde de ender, som passer sammen, så brikken, hvor der står “die tomate”, bliver sat sammen med et billede af en tomat. 

I denne udgave af domino gælder basis spillereglerne for domino ikke, formålet er at få dit barn til at danne en kæde af domino brikkerne, så han/hun får øvet de tyske termer, samtidig med at dit barn får et visuelt billede af begrebet. 

Målgruppe: 11-13 år 
Mål: Øve tyske gloser

Se også vores tyske vendespil og læringscirkler.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr