Klippeopgaver

IMG_2020-08-19_15-53-03

Dit barn udvikler sig hele tiden. I starten lærer dit barn oftest de grovmotoriske egenskaber først dvs. at kravle, gå, bevæge sine arme, sætte sig i hug osv. Når dit barn bliver lidt ældre, lærer han/hun at spise med gaffel, klippe, bygge med klodser osv. – finmotoriske egenskaber. 

Det er vigtigt, at dit barn træner disse egenskaber, fordi dit barn skal lære sin krop og evner at kende. Jo ældre dit barn bliver, jo større forventning er der til, at dit barn er selvhjulpen. Finmotorikken er blandt andet vigtig for at kunne lyne en lynlås, skrive med en blyant eller binde snørebånd.

Her er en opgave til finmotorikken. Dit barn skal klippe så præcist efter stregerne som muligt. Det kræver koncentration, forsigtighed og en masse finmotorik. 

Målgruppe: 5-6 år 

Mål: Træne finmotorik

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Multi sprogkort

Piktogrammer til sprogudvikling

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen