Match nøgler – visuel afkodning

I denne her opgave får dit barn lov til at øve sin finmotorik. Dit barn skal klippe de farvede nøgler ud, så præcist som muligt, så dit barn kan matche og lægge de farvede nøgler på det sort/hvide nøgler. Nu skal dit barn finde den rigtige form, og I har nu lavet hjemmelavet puslespil med former. Hvis dit barn ikke er så gammel klipper du nøglerne ud, som dit barn kan koncentrere sig om at matche de rigtige nøgler.

For de yngste børn er dette lettere – at finde enkelte former – end at bygge et helt puslespil, men det er stadig med til at udvikle hjernen til at se former og mønstre og træne dit barns logiske sans. 

Her er også opgaver, hvor dit barn kan arbejde med former.

Målgruppe: Fra 3 år 

Mål: Genkende former 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr