Match nøgler – visuel afkodning

IMG_2020-08-21_10-40-24

I denne her opgave får dit barn lov til at øve sin finmotorik. Dit barn skal klippe de farvede nøgler ud, så præcist som muligt, så dit barn kan matche og lægge de farvede nøgler på det sort/hvide nøgler. Nu skal dit barn finde den rigtige form, og I har nu lavet hjemmelavet puslespil med former. Hvis dit barn ikke er så gammel klipper du nøglerne ud, som dit barn kan koncentrere sig om at matche de rigtige nøgler.

For de yngste børn er dette lettere – at finde enkelte former – end at bygge et helt puslespil, men det er stadig med til at udvikle hjernen til at se former og mønstre og træne dit barns logiske sans. 

Her er også opgaver, hvor dit barn kan arbejde med former.

Målgruppe: Fra 3 år 

Mål: Genkende former 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Multi sprogkort

Piktogrammer til sprogudvikling

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen