Engelske sange til indskoling

Det er ingen hemmelighed i at børn i indskolingen elsker at synge sange. De fleste børn kan allerede mange sange udenad. Dette skyldes rytme, melodi, rim, nemme ord og ikke mindst gentagelser, som gør det nemt at huske teksten.

På samme måde har dit barn også mulighed for at lære børnesange på engelsk, til trods for at de lige har stiftet bekendtskab med sproget. Når børn først har lært en sang er den nem at huske. Som lærer eller forældre kan man afsætte forskellige formål med børnesange. Man kan sætte fokus på at lære specifikke ord som fx. familie: sister, brother, mother, father. Man kan koble tekst med det visuelle, hvis du viser et æble, når I synger det, så børnene kan huske at “apple” er et æble. Man kan i de ældre klasser lave spørgsmål med afsæt i sangteksten. Der er uendelige muligheder for at arbejde med børnesange, som også gør det til en spændende og sjov måde at lære det engelske sprog på. 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr