Engelsk krydsord til børn – opgaver

IMG_2020-09-02_15-03-35

Hvad end man ønsker at bruge krydsord som brain-break eller til at opøve børns engelske faglighed er det et sjovt og anderledes tiltag.
Disse tematiserede krydsord henvender sig til dit barn i indskolingen. I de fire krydsord skal dit barn bruge deres begyndende kendskab til de forskellige emner på engelsk.

I et eksempel for “Animals” vil der stå “haj” på dansk som hint og dit barn skal heraf skrive den engelske oversættelse i krydsordfeltet. Udgangspunktet er ikke, at der er en forventning om, at børn skal kunne de engelske ord indenfor temaet, så der må i den grad også drages nytte af ordbog eller på dig som forælder. Krydsordene er derimod udviklet med henblik på at skabe en åbenlys sammenhæng mellem de danske begreber og de engelske samt selvfølgelig også for at sikre en sjov, motiverende og lærerig oplevelse.

Se alt vores engelsk materiale her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

Læring
legoglektie@gmail.com

Hvad skal jeg spørge om til skolehjem samtalen?

Tiden til forældresamtaler, elevsamtaler, elevudviklingssamtaler – og hvad de ellers hedder – nærmer sig. Men hvad skal du egentligt have ud af de samtaler med dit barns lærer, og hvilke spørgsmål er gode at stille angående dit barn? For det

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Billedbøger til børn 5-7 år

Billedbøger til børn 5-7 år Her har du en liste over billedbøger, som er gode til oplæsning for dit barn. Nogle af bøgerne passer til en bredere målgruppe end jeg har skrevet i overskriften. Listen er lavet af bibliotikar Pernille

Læs mere
Lærer
legoglektie@gmail.com

Emils opgaver

Emil Larsen har under Covid-19 lavet nogle fine opgaver i både dansk og matematik til sine egne børn, så dem vil vi da gerne hjælpe med at sprede ud, så andre også kan få GRATIS gavn af dem! Hent de

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Plakater med bogstaver

En sød læsermor havde jo lavet disse fine bøger til hendes dreng. Og RIGTIG mange ville gerne modtage hendes fil med det store arbejde. Men da hun har fundet billederne på google.dk, kommer både hun og jeg i problemer ift

Læs mere
Scroll til toppen