Farvelæg

IMG_2020-09-19_18-15-57

Du har helt sikkert selv tegnet som barn, men mit gæt er, at du ikke tegner længere, og hvis du tegner, så er det konkrete ting som en tekstboks eller en figur fra noget fagligt. 

Alle tegner som små, og det er her dit barn finder ud af, at han/hun kan kreere noget. Alle børn kan tegne på et stykke papir, og flere børn får en god oplevelse, når tegningen begynder at tage form.

Alligevel er der en tendens til, at børn stopper med at tegne efter et par år i skolen. Det er meget uheldigt, da kreativiteten er udviklingsfremmende. Alle børn har kreative talenter, men de bliver fastlåste i uddannelsessystemet, hvor de kreative fag bliver nedprioriteret. Derfor er det vigtigt at støtte og opmuntre dit barn til at tegne. Tegning udvikler dit barns finmotorik, dit barns forestillingsevne, dit barn koordination af øjne, hænder og hjerne/sind og dit barns fantasi. Tilmed er tegning en god måde at lære på og lagre viden i hukommelsen. Hvis dit barn kan tegne det, han/hun lærer, så har dit barn en forståelsen af det lærde og kan bedre huske det. Hvis dit barn er udfordret fagligt i skolen, så kan I forsøge at tegne forskellige ting, som dit barn skal lære.

Når dit barn tegner, får dit barn mulighed for at lave fejl, men her lærer dit barn at være konstruktiv, og dit barn skal vurdere, hvad der har brug for et viskelæder, og hvad der fint for dit barn. Dit barn får mulighed for gennem tegning at opdage ting i verden, dit barn ellers ikke ville lægge mærke til. Tilmed har mange små børn ikke ordforråd til udtrykke sig, men gennem tegning vil dit barn have lettere ved at udtrykke sig, da det er billedligt. 

Se også vores produkter til børnehavebørn her.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen