Halloween tegninger

IMG_2020-09-19_18-13-22

Her finder du 5 fine tegninger, som dit barn kan farvelægge og med temaet halloween. Halloween er efterhånden er en tradition, der har bidt sig fast i Danmark, og de fleste børn synes det er godt.

Se også vores Halloween pyntepakke her.

Se andet til halloween her.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Hvad lærer mit barn i 0. klasse? – GUIDE

Hvad lærer mit barn i 0. klasse? Som forældre kan det være ret svært at finde ud af, hvad dit barn egentlig skal have ud af at gå i 0. klasse. Børnehaveklasselederen laver selvfølgelig en årsplan, og du kan læse

Læs mere
4. Klasse
legoglektie@gmail.com

Gange-LUDO

Gange-LUDO Egentlig er dette gange-LUDO et spil, som jeg bruger i min matematikundervisning, når børnene trænger til at træne gange. Men spillet fungerer super godt, og kan sagtens bruges hjemme, når dit barn skal have øvet lidt gangestykker på en

Læs mere
0. klasse
legoglektie@gmail.com

Dyrs livscyklus

Disse fantastisk fine ark lige til at printe lærer dit barn om forskellige dyrs og planter livscyklus. Dit barn skal klippe og klistre mærkaterne ind, så dyrets udvikling bliver lavet rigtig. Opgaverne er perfekte medbringe, hvis I er i haven,

Læs mere
Weekendguides
legoglektie@gmail.com

Weekendlege – LEGO tema – Uge 39

Jeg har lavet en lille weekendoversigt til dig, så du har en leg til dit barn i weekenden;-). Jeg har indelt legene i 4 aldersgrupper, men flere af legene kan bruges i andre aldersgrupper også. Temaet er LEGO, så alle

Læs mere
Scroll til toppen