Dansk grammatik, 1. – 3. klasse

IMG_2020-10-05_09-17-20

Her finder du 8 forskellige og kreative grammatikopgaver tilegnet 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse

De fleste børn synes, at grammatik er kedeligt og uinteressant. Dog er det noget af grammatikken, som i en forholdsvis tidlig alder skal sidde på rygraden – jo før, jo bedre! Vi har gjort vores for, at grammatik bliver til en sjov, overskuelig og lærerig oplevelse, som du kan dele med dit barn. Der er forskellige grammatiske fokuspunkter, som hver især udfordrer dit barn. Disse 8 opgaver kommer omkring de væsentligste emner indenfor grammatik: forholdsord, navneord, udsagnsord, tillægsord, stedord, tegnsætning, nutid og datid.

Se også disse klemmekort til sjov grammatik.

Disse opgaver er udarbejdet med henblik på at gøre grammatik indbydende og overskueligt, så dit barn bevarer lysten til at lære. Opgaverne viser også dit barn, hvordan grammatik er brugbart og betydningsfuldt  at kunne mestre. 

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

@krea_fidusen
legoglektie@gmail.com

Kamera

Kamera af genbrugs materialer – brug det til skovsafari og naturbingo. I dag har vi haft synssansen i fokus, da vi tog på skovsafari med vores kamera og kiggede efter de helt rigtige ting til vores bingo.Vi brugte mest kameraet

Læs mere
Ark til print
legoglektie@gmail.com

Klemmekort med dyreunger

Disse klemmekort er en sjov og anderledes måde, at tale med sit barn om dyr. Kortene har fokus på dyrs unger, men du kan let inddrage en masse andre emner som farver, deres leveområder eller det mad de spiser. Dit

Læs mere
Lærer
legoglektie@gmail.com

Alle materialer til print

Mangler du flere opgaver til print enten til dit barn eller nogle børn du underviser, så kan du finde det her. Du kan måske også bruge mine læringshæfter, der er en samlet guide med opgaver indenfor forskellige mener.

Læs mere
@hererderenvoksen
legoglektie@gmail.com

Flagermus

Vi har lavet alt for lidt fod- og håndaftryk i oktober, og da et af børnene havde flagermus på maven idag, var vi selvfølgelig ude i en lille “flagermus-fus” Gør således:Sort malingLidt tegningLaminérOg et grillspyd hvis du, vil have lidt

Læs mere
Scroll til toppen