Opgaveark til dansk grammatik i 1. – 3. klasse

Her finder du 8 forskellige og kreative grammatikopgaver tilegnet 1. klasse, 2. klasse og 3. klasse

De fleste børn synes, at grammatik er kedeligt og uinteressant. Dog er det noget af grammatikken, som i en forholdsvis tidlig alder skal sidde på rygraden – jo før, jo bedre! Vi har gjort vores for, at grammatik bliver til en sjov, overskuelig og lærerig oplevelse, som du kan dele med dit barn. Der er forskellige grammatiske fokuspunkter, som hver især udfordrer dit barn. Disse 8 opgaver kommer omkring de væsentligste emner indenfor grammatik: forholdsord, navneord, udsagnsord, tillægsord, stedord, tegnsætning, nutid og datid.

Disse opgaver er udarbejdet med henblik på at gøre grammatik indbydende og overskueligt, så dit barn bevarer lysten til at lære. Opgaverne viser også dit barn, hvordan grammatik er brugbart og betydningsfuldt  at kunne mestre. 

Målgruppe: 1. – 3. klasse
Fag: Dansk

Find flere grammatikopgaver i dansk her

Opgaveark til dansk grammatik i 3. klasse

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr