Tegn og lær engelsk

IMG_2020-09-19_18-17-21

Ofte tiltænker man farvning og tegning til noget, der udelukkende hører til i 1.-3. kl, mest fordi børn stadig har behov for at udfolde sig kreativt med et minimalt fokus på læring. Der er intet forkert i at tegne eller farve helt indtil 3. klasse i engelsk, men det er forkert at tænke, at når opgaver indebærer tegning/farvning, at det ikke kan give et lærerigt udbytte. Udover at give et kreativt indspark kan tegneopgaver medvirke til at udvikle færdigheder og teste viden og forståelse af i engelsk. 

At kunne tegne og farve forudsætter, at man har en forståelse af det man tegner. Prøv selv som forældre at teste dit barn ved at finde på et volapyk-ord og bed dit barn om at tegne det. Dit barn vil forsøge, men vil simpelthen ikke kunne være i stand til at tegne det, og det er selvfølgelig med god grund. Man kan ikke tegne/farve noget, man ikke forstår eller ved hvad er. Det er det, der gør tegneopgaver til en undervurderet opgaveform, fordi man anser det for at være “fritidsleg,”  når det reelt set aktiverer andre former for læringsstrategier hos dit barn. 

Disse opgaver er skrevet på engelsk, så dit barn testes og øves i at kunne forstå engelsk og dermed tegne opgaven korrekt.

Mål: Forståelse af engelsk og kreativ udfoldelse.

Målgruppe: 2.-3. klasse

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Dyrekort

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit

Tabeltræning

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt,

Scroll til toppen