Hvem er jeg? – Læringsspil

IMG_2020-11-01_14-33-41

Denne opgave handler om at få dit barn til at koble en fortælling med et billede. Det handler om dit barns sprogforståelse. Kan dit barn finde frem til, hvad du beskriver? Eller er det en stor udfordring? 

“Hvem er jeg kort” er en rigtig god måde at finde ud af, hvordan dit barns sprogforståelse er. Disse kort hjælper dit barn med at koble ord og billeder og skabe forbindelser. Det er vigtig at arbejde med dit barns sprogforståelse, og det gør I netop ved at koble noget visuelt til ord. 

Nu skal I i gang med at spille! 

Sådan gør I: 

  • Når i modtager arkene, kan I klippet kortene ud, så beskrivelse og billede hænger sammen. 
  • Derefter folder i kortet på midten, så der på den ene side er et billede af fx et 
  • æble og på den anden side er beskrivelsen af æblet. 
  • Nu kan du og dit barn lege med kortene sammen. Enten kan du læse beskrivelsen højt, så dit barn skal gætte genstanden, eller dit barn kan selv lege ved at lægge kortene med teksten op af og så gætte og vende.

Målgruppe: 3-5 år

Mål: udvikle dit barns sprogforståelse 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Dyrekort

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit

Tabeltræning

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt,

Scroll til toppen