Kæmpe piktogrammer til klassen

Som lærer i indskolingen kender du helt sikkert udfordringen med at få elever til at lytte og være opmærksomme. Det kan være svært i en klasse med 28 elever at få skabt en struktur, som når igennem til alle elever.

Hvis du ønsker piktogrammer til brug hjemme, kan vi anbefale disse (butik).

(butik)Disse klassekort kan være en god hjælp til dig som lærer, når du vil have skabt en fælles klassestruktur som er nem og ligetil for eleverne.

Klassekortene er illustrative og udformet sådan, at hver handling fylder et A4-ark. De er tiltænkt som en hjælp, der kan hænges op i klassen, så de hele tiden er synlige for eleverne.

Når du som lærer ønsker, at eleverne eksempelvis skal være stille, kan du pege på klassekortet, der viser en tegning med at være stille.    

I 1., 2. og 3. klasse har det stor betydning for eleverne, at de har noget visuelt, da det somme tider kan være lettere for eleverne at forstå. Samtidig sparer du dig selv for at gentage dig selv en masse gange. Det er altså både tidsbesparende for dig som lærer men også mere tilgængeligt for eleverne at have disse klassekort hængende i klassen, og de kan dermed være med til at skabe en god klassestruktur.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr