Kæmpe piktogrammer til klassen

IMG_2020-11-01_14-32-14

Som lærer i indskolingen kender du helt sikkert udfordringen med at få elever til at lytte og være opmærksomme. Det kan være svært i en klasse med 28 elever at få skabt en struktur, som når igennem til alle elever.

Hvis du ønsker piktogrammer til brug hjemme, kan vi anbefale disse (butik).

(butik)Disse klassekort kan være en god hjælp til dig som lærer, når du vil have skabt en fælles klassestruktur som er nem og ligetil for eleverne.

Klassekortene er illustrative og udformet sådan, at hver handling fylder et A4-ark. De er tiltænkt som en hjælp, der kan hænges op i klassen, så de hele tiden er synlige for eleverne.

Når du som lærer ønsker, at eleverne eksempelvis skal være stille, kan du pege på klassekortet, der viser en tegning med at være stille.    

I 1., 2. og 3. klasse har det stor betydning for eleverne, at de har noget visuelt, da det somme tider kan være lettere for eleverne at forstå. Samtidig sparer du dig selv for at gentage dig selv en masse gange. Det er altså både tidsbesparende for dig som lærer men også mere tilgængeligt for eleverne at have disse klassekort hængende i klassen, og de kan dermed være med til at skabe en god klassestruktur.

Butikken

Copyright – husk at indberette!

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.
 
Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Skole- og førskolecirkler

Vi anbefaler...

Førskole

0. klasse
legoglektie@gmail.com

Find lyden (Forlyd)

Endnu et ark til at øve kendskab til bogstavernes lyde og ordenes forlyd. Arket har jeg lavet til B herhjemme, da han efterspørger opgaver og er nysgerrig på ordenes lyde. Husk det er vigtigt, at dit barn selv opsøger og

Læs mere
Leg TAL
legoglektie@gmail.com

Læring med mælkelåg

Få samler-genet frem, da disse MÆLKELÅG kan bruge til en masse lege med læring. Vi har samlet mælkelåg og selve åbningen, fundet pap, klistermærker og en sprittusch. På billedet kan du se udførslen, og hele tanken var, at Bjørn og

Læs mere
Leg FIGURER
legoglektie@gmail.com

Washitape på linie

Jeg har skrevet det før, men washitape er altså fantastisk til en masse små lege med læring. Denne leg lavede vi i weekenden; 4 forskellige farver tape i en stribe på gulvet også skulle Eskild på 2,5 år ellers finde

Læs mere
Halloween
legoglektie@gmail.com

Halloween leg med bogstaver og tal

Endnu en lille leg med et emne, der optager Bjørn og Eskild. Derfor pakkede jeg lidt genkendelse af tal og bogstaver ind i emnet og vupti, så har vi en sjov leg med læring. 1. Sæt edderkopperne med tal og

Læs mere
Scroll til toppen