Monster game – spil og lær engelsk

“Monster Word Game” er et spil, hvor sproget er det vigtigste greb mod ondskaben. Spillet består af en spilleplade og spillekort. Måden hvorpå spillet spilles er, at man besvarer de spillekort, hvor farven matcher brikken, som man er på.

Spillekortene er spørgsmål, der henvender sig til forskellige dele af sproglæring som “argumentation, grammar, solve, vocabulary, description”, osv. Spillet er lavet, så man kan spille alene derhjemme eller sammen med en forælder, som kan læse spillekortene op. Det kan også spille sammen med en anden, hvor man er fælles om at løse opgaverne. 

Spilleplader er altid associeret med sjove stunder, og derfor er det en god måde at lære det engelske sprog på. 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr