Øv en dialog på engelsk – “At the Ipear”

IMG_2020-10-31_12-39-09

Denne aktivitet minder meget om “Acting Challenge” hvor man skal opføre et skuespil.

I denne aktivitet er det mere et dukkespil, hvor der er en kunde, der ønsker at reparere sin computer hos den lokale iPear Store. Man er to sammen, hvor den ene er kunden og den anden er medarbejderen. Her er der intet manuskript, samtalen er derfor mere løs, hvor man dog med undtagelse skal bruge ordene i de blå bokse.

Modsat “Acting Challenge” er dette en mere tilgængelig og afslappende dialog, hvis man ikke ønsker at involvere sig personligt som i skuespillet. Vigtigt for begge er, at dit barn for brugt de mundtlige engelske kundskaber og samtidig indlever sig i rollerne, hvilket der stadig er mulighed for i denne opgave. 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Dyrekort

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit

Tabeltræning

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt,

Scroll til toppen