Tabeltræning – lær tabeller

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt, at dit barn lærer gangetabellerne udenad. De er sammen med de andre regnearter grundstenen i matematik, som der kun bliver bygget ovenpå i skoletiden.

Arket nederst til download er tallene fra 1-100, hvor dit barn på endnu en måde kan øve tabellerne. Print arket og lad dit barn farve tallene i de forskellige tabeller. Du kan med fordel laminere papiret eller bruge vores genbrugslommer (butik), så arket kan bruges igen og igen.

Se også vores huskenøgleringe med tabeller her (butik).

Eller flere opgaver til at gange her eller tjek denne siden gangetabel.dk, hvor dit barn kan øve gange på en sjov måde! Gangetabel har også en række gode opgaver til print, som kan downloades direkte på siden her.

Det centrale er at dit barn få øvet gangetabeller på mange forskellige måder både igennem opgaver, remser, spil og små udfordringer, så dit barn til sidst kan dem udenad.

Der er desuden en del spil med regnearterne her.

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr