Tabeltræning

IMG_2020-11-01_12-56-01

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt, at dit barn lærer gangetabellerne udenad. De er sammen med de andre regnearter grundstenen i matematik, som der kun bliver bygget ovenpå i skoletiden.

Arket nederst til download er tallene fra 1-100, hvor dit barn på endnu en måde kan øve tabellerne. Print arket og lad dit barn farve tallene i de forskellige tabeller. Du kan med fordel laminere papiret eller bruge vores genbrugslommer (butik), så arket kan bruges igen og igen.

Se også vores huskenøgleringe med tabeller her (butik).

Eller flere opgaver til at gange her eller tjek denne siden gangetabel.dk, hvor dit barn kan øve gange på en sjov måde! Gangetabel har også en række gode opgaver til print, som kan downloades direkte på siden her.

Det centrale er at dit barn få øvet gangetabeller på mange forskellige måder både igennem opgaver, remser, spil og små udfordringer, så dit barn til sidst kan dem udenad.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Dyrekort

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit

Tabeltræning

Tabeltræning, gangetabeller, øve tabeller, gange – kært barn har mange navne! Vi kommer ikke udenom, at det er uhyre vigtigt,

Scroll til toppen