Dyrekort

CollageMaker_20201109_183829295

Billedkortene her viser søde dyr med mange forskellige farver, som fremstår visuelt indbydende. Dyrene er almindeligt kendte dyr, og dit barn kender sikkert de fleste af dyrene – måske alle? Det kan være dit barn er stødt på det i en bog eller måske i virkeligheden?
På billederne er der streger, som viser, hvad hver enkelt del på dyret hedder. Eksempelvis er der ved hønen en streg hen til næbbet og vingen, mens der ved grisen er en streg hen til trynen og den krøllede hale. Brug kortene som udgangspunkt for en samtale om dyr, hæng dem op som plakat eller saml dem i en nøglering som en bog.

Når I kigger på dyrene, kan I vælge at have samtale (butik) om dyret. Hvornår stødte I sidst på dyret? Hvor bor et dyr som dette? Hvad spiser dyr som dette? Osv. Dette vil gøre det til en hyggelig aktivitet, der ikke kun har fokus på læring men også samvær med dit barn.

Som forælder kender du dit barn bedst, og det er derfor en fordel, hvis du, inden du finder aktiviteten frem, vurderer, om der er nogle dyr eller ord, som barnet ikke kender til. Der er mange dyr at vælge imellem, og det er slet ikke sikkert, at dit barn kender dem alle. Det kan derfor være en god idé at starte med få dyr de første par gange, så det ikke bliver en for uoverskuelig opgave.

Se også vores førskolecirkler med naturemner her.

På tur

Aktiviteten kan være en god samtalestarter, hvis I er ude at gå tur og eksempelvis støder på et af dyrene fra billederne. Her kan det være, at dit barn kan huske de ord, der blev lært ud fra billederne. På den måde får barnet også koblet læringen til virkelighed og får igen en succesoplevelse, når det kan fortælle, hvad delene på dyrene hedder, mens det ser dyret i virkeligheden.

Målgruppe: Fra 3 år
Mål: Lær, hvad dyrene og delene på dyrene hedder.

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Indstil din printer til at få udskrevet flere sider på et A4 ark, så bliver de i den fine kortstørrelse.

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen