Labyrinter med talrækker

Labyrinterne med tal er en sjov måde at øve tallene samt talrækken – altså hvilken rækkefølge tallene står i. Dit barn skal her farve tallene i korrekt rækkefølge og dermed finde vej igennem labyrinten. Dit barn får her øvet både tallenes udseende, overblik og talrækken.
Her ser dig og dit barn en helt masse tal. Det ligner at tallene står uvilkårligt, og det gør nogle af tallene også, MEN der er en vej igennem tallene. 
Nu skal dit barn finde vej gennem tallene, lidt ligesom i en labyrint.

Se også vores skriveunderlag med læringsspil her (butik).

Her tre forskellige opgaver 

  1. finde vejen fra 1-20 
  2. find vejen fra 10-30 
  3. find vejen fra 20-40 

Dit barn starter fx med at finde tallet 1 og skal nu med blyant finde vejen ved at tegne den fra 1 til 2 til 3 til 4 osv. 

Disse opgaver træner dit barn talrækker og her vil du lægge mærke til om dit barn med lethed finder vej, eller måske har svære ved opgaver, som starter ved 10 og 20 i stedet for 1. 

Nogle børn kender tælleremsen så godt, at du ikke opdager, at de måske har svære ved at starter midt i. Tilmed skal de udelukke mange andre tal, og det styrker dit barn koncentration og fokus

Se også vores kategori med materialer om tal her (butik) .

Målgruppe: 0. klase. 1.klasse

Mål: Tal, talrække

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr