Labyrinter med talrækker

IMG_2021-01-12_10-27-18

Labyrinterne med tal er en sjov måde at øve tallene samt talrækken – altså hvilken rækkefølge tallene står i. Dit barn skal her farve tallene i korrekt rækkefølge og dermed finde vej igennem labyrinten. Dit barn får her øvet både tallenes udseende, overblik og talrækken.

Her ser dig og dit barn en helt masse tal. Det ligner at tallene står uvilkårligt, og det gør nogle af tallene også, MEN der er en vej igennem tallene. 

Nu skal dit barn finde vej gennem tallene, lidt ligesom i en labyrint.

Her tre forskellige opgaver 

  1. finde vejen fra 1-20 
  2. find vejen fra 10-30 
  3. find vejen fra 20-40 

Dit barn starter fx med at finde tallet 1 og skal nu med blyant finde vejen ved at tegne den fra 1 til 2 til 3 til 4 osv. 

Disse opgaver træner dit barn talrækker og her vil du lægge mærke til om dit barn med lethed finder vej, eller måske har svære ved opgaver, som starter ved 10 og 20 i stedet for 1. 

Nogle børn kender tælleremsen så godt, at du ikke opdager, at de måske har svære ved at starter midt i. Tilmed skal de udelukke mange andre tal, og det styrker dit barn koncentration og fokus

Se også vores “Lær tal” – pakke her (butik) .

Målgruppe: 0. klase. 1.klasse

Mål: Tal, talrække

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken

Børnesange med billeder

Når dit barn er i børnehavealderen, er det på et tidspunkt i livet, hvor det begynder at forstå, hvad ords

Læsespil

“Læsespillet” er et sjovt og lærerigt spil til børn som er ved at lære at læse. Det kan være en

Scroll til toppen