Bogstavhæfter – lær, find og skriv bogstaver

CollageMaker_20210114_103222369

Vi har samlet vores ark med bogstaver i små hæfter til hvert bogstav, så det er lettere at printe og bruge.
De er vedhæftet nedenfor og du kan nøjes med at printe det bogstav, som I øver lige nu.

Hvis dit barn er klar til at lære bogstaver, vil vi gerne anbefale vores Multi bogstav- og ordkort, der også er vores mest populære vare, hvor dit barn lærer bogstaver på en sjov måde og de kan bruges igen og igen. Se den her (butik).

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen