Søg
Close this search box.

Rim – hvad rimer på… opgaver

Denne opgave har til hensigt at styrke dit barns ordforråd, give lydlig opmærksomhed og samtidig blive gjort opmærksom på, hvad det vil sige, når to ord rimer. Tjek vores færdige vendespil til 69kr her.

Opgaven går ud på, at der er fire billeder på hver række. På denne række er der to ord, der rimer. Det er så dit barns opgave at finde de to ord, der rimer ved at kigge på billederne. Opgaven vil kræve, at dit barn kender til ordene og kan sige dem højt for at kunne fornemme, om de rimer.

Når du vurderer, at dit barn har øvet nok, så kan du lade dit barn løse opgaverne uden hjælp og blot fortælle, om svaret er korrekt eller ej. Det vil i sidste ende også give dit barn en succesoplevelse. Når dit barn erfarer, at det kan løse opgaven selv uden hjælp, så styrker det motivationen, og det vil fremkalde en lyst til læring hos dit barn og et mod til at gå i gang med næste opgave.

Målgruppe: 0. og 1. klasse
Mål:
Øv rim , lydlig opmærksomhed

Opgaverne er inddelt i niveau 1, 2 og 3

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr