Rim – hvad rimer på… opgaver

IMG_2021-01-12_10-31-34

Denne opgave har til hensigt at styrke dit barns ordforråd, give lydlig opmærksomhed og samtidig blive gjort opmærksom på, hvad det vil sige, når to ord rimer.

Opgaven går ud på, at der er fire billeder på hver række. På denne række er der to ord, der rimer. Det er så dit barns opgave at finde de to ord, der rimer ved at kigge på billederne. Opgaven vil kræve, at dit barn kender til ordene og kan sige dem højt for at kunne fornemme, om de rimer.

Når du vurderer, at dit barn har øvet nok, så kan du lade dit barn løse opgaverne uden hjælp og blot fortælle, om svaret er korrekt eller ej. Det vil i sidste ende også give dit barn en succesoplevelse. Når dit barn erfarer, at det kan løse opgaven selv uden hjælp, så styrker det motivationen, og det vil fremkalde en lyst til læring hos dit barn og et mod til at gå i gang med næste opgave.

Målgruppe: 0. og 1. klasse
Mål:
Øv rim , lydlig opmærksomhed

Opgaverne er inddelt i niveau 1, 2 og 3

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen