Genkend humøret – aflæs følelser

IMG_2021-02-09_09-01-56

Denne opgave er fantastisk. Dit barn får mulighed for at øve sig i at genkende animerede børns ansigtsudtryk. Opgaven er fantastisk, fordi mange børn har svært ved at sætte ord på deres følelser, da de ikke har et ordforråd, som er dækkende for deres følelser. Ved at dit barn øver sig at italesætte andre børns reaktioner, får de lettere ved at sætte ord på deres egne følelser.

Desuden hjælper det også dit barn med at udvikle sin empati. Dit barn øver sig i at tolke andre “børns” reaktioner og følelser, og det hjælper dit barn til at have lettere ved at agere, når deres kammerater udtrykke en følelse. 

Du kan med fordel tale med dit barn om, hvordan man hjælpe en ven, som er ked af det 🙂

Se også vores læringscirkler, der kan hjælpe og støtte dit barns sociale og personlige udvikling.

Målgruppe: 4-7 årige 

Mål: Genkende andre børns følelser, ansigtsudtryk og humør

Læringskort

Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Butikken
Scroll til toppen