Kropsdele – lær om kroppen

I denne opgave skal dit barn lære om kroppens indre organer. Kroppen er helt magisk og indeholder så mange ting, som øjet ikke kan se. 

Dit barn skal lære om kroppens indre organer, fordi det er fascinerende at lære om kroppen, da organerne kan påvirke hinanden. Desuden er det også rart at vide, hvad der egentlig er inde under huden. 

Opgaven går ud på, at dit barn skal skrive navnene på organerne. Der er hjælp i form af pile til stederne på kroppen, og de forskellige ord står nederst på siden, så dit barn ikke skal være i tvivl om det er en tarm eller tyndtarm 😉

I næste opgave skal dit barn klippe organerne ud og placere organerne på en krop, så godt som dit barn kan. Lad dit barn prøve først, og bagefter kan du vise dit barn facit, som er på næste side. Det er altid sjovt, når opgaverne aktiverer dit barn, og her skal dit barn netop bruge saks i aktiviteten. 

Til sidst er der et fedt vendespil, hvor dit barn skal vende et kort, hvor der er et billede af et organ, og så skal dit barn venden endnu kort og se om han/hun kan finde det kort, hvor det samme organ står skrevet.

Målgruppe: 9 år 

Mål: Lær organerne at kende  

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Lær bogstaver fra 69kr