Kropsdele – lær om kroppen

IMG_2021-02-09_09-02-37

I denne opgave skal dit barn lære om kroppens indre organer. Kroppen er helt magisk og indeholder så mange ting, som øjet ikke kan se. 

Dit barn skal lære om kroppens indre organer, fordi det er fascinerende at lære om kroppen, da organerne kan påvirke hinanden. Desuden er det også rart at vide, hvad der egentlig er inde under huden. 

Opgaven går ud på, at dit barn skal skrive navnene på organerne. Der er hjælp i form af pile til stederne på kroppen, og de forskellige ord står nederst på siden, så dit barn ikke skal være i tvivl om det er en tarm eller tyndtarm 😉

I næste opgave skal dit barn klippe organerne ud og placere organerne på en krop, så godt som dit barn kan. Lad dit barn prøve først, og bagefter kan du vise dit barn facit, som er på næste side. Det er altid sjovt, når opgaverne aktiverer dit barn, og her skal dit barn netop bruge saks i aktiviteten. 

Til sidst er der et fedt vendespil, hvor dit barn skal vende et kort, hvor der er et billede af et organ, og så skal dit barn venden endnu kort og se om han/hun kan finde det kort, hvor det samme organ står skrevet.

Målgruppe: 9 år 

Mål: Lær organerne at kende  

Læringscirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet i en nøglering. 0.-10. klasse.
Butikken

Læringskort

Kort med plastikoverflade - så løs og visk ud! Meget populære kort og et sikkert valg. Fra 3 år.
Butikken
IMG_2020-07-15_13-52-35

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.
Butikken
20200427_180330

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Butikken
Scroll til toppen