Tegneopgaver – finmotorik og tegning

Her er en sjov opgaver, hvor dit barn skal tegne streg fra prik til prik. Prikkerne ligger ret tæt, så figuren bliver en mere jævn form, end hvis prikkerne lå langt fra hinanden. Formålet med opgaven er at styrke dit barns finmotorik.

Vi har nogle værktøjet og legetøj, som kan styrke dit barns finmotorik i butikken her.

Print arkene ud, og så er det dit barns tur til at komme i gang. Du kan lægge en masse forskellige farver frem, så dit barn har mulighed for selv at vælge om fiskens kant for eksempel skal være rød, gul, grøn eller en helt fjerde farve. Der er masser af forskellige figurer, så der er lidt til enhver smag.

Når dit barn sidder og forsigtigt forsøger at tegne fra prik til prik, styrker det dit barn finmotorik. Det kan være rigtig svært ikke at komme til rykke lidt på hånden, og det kræver øvelse, så til det er denne opgave super. Det er vigtigt at styrke finmotorikken, da vi bruger den evne konstant, for eksempel når jeg taster på mit tastatur, hvis vi skal skrive bogstaver eller når vi spiser med kniv og gaffel. 

Til sidst kan dit barn farvelægge hele figuren i forskellige farver, men her kan dit barn øve sig i at farvelægge inden for stregerne – det kan faktisk godt være lidt svært! 

Mål: Træne dit barns finmotorik 

Målgruppe: 4-6 år 

Evt. fil downloades nederst.

Copyright og Licens

ALT materialet på hjemmesiden GRATIS brug for private.

Kopiering må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

Hvis ikke I ikke har lavet aftale med Copydan skal der købes Licens her.

Store bogstavkort 199kr