Tegneopgaver – finmotorik og tegning

IMG_2021-02-22_13-35-25

Her er en sjov opgaver, hvor dit barn skal tegne streg fra prik til prik. Prikkerne ligger ret tæt, så figuren bliver en mere jævn form, end hvis prikkerne lå langt fra hinanden. Formålet med opgaven er at styrke dit barns finmotorik.

Vi har nogle værktøjet og legetøj, som kan styrke dit barns finmotorik i butikken her.

Print arkene ud, og så er det dit barns tur til at komme i gang. Du kan lægge en masse forskellige farver frem, så dit barn har mulighed for selv at vælge om fiskens kant for eksempel skal være rød, gul, grøn eller en helt fjerde farve. Der er masser af forskellige figurer, så der er lidt til enhver smag.

Når dit barn sidder og forsigtigt forsøger at tegne fra prik til prik, styrker det dit barn finmotorik. Det kan være rigtig svært ikke at komme til rykke lidt på hånden, og det kræver øvelse, så til det er denne opgave super. Det er vigtigt at styrke finmotorikken, da vi bruger den evne konstant, for eksempel når jeg taster på mit tastatur, hvis vi skal skrive bogstaver eller når vi spiser med kniv og gaffel. 

Til sidst kan dit barn farvelægge hele figuren i forskellige farver, men her kan dit barn øve sig i at farvelægge inden for stregerne – det kan faktisk godt være lidt svært! 

Mål: Træne dit barns finmotorik 

Målgruppe: 4-6 år 

ALT materialet på hjemmesiden er underlagt ophavsret og copyright og er til GRATIS brug for private.Institutioner må bruge materialerne, såfremt i betaler til Copydan. Husk at indberette både kopierne, digitale kopier, print og scanninger nårI er udvalgt til at registrere.

Kalender til børn

Overblik over ugen og måneden. Fritidsaktiviteter, skiftedag og pligter. 399kr

Vi anbefaler...

Læringspakker sammensat af os! Alt det vigtige du skal bruge til dit barn. Fra 3 år.

Bogstavkort

Kort med plastikoverflade - skriv og visk ud! Meget populære kort fra 99kr.

Piktogrammer til børn

Struktur og overblik med dagsplan og hverdagstavle. fra 299kr.

Lærings-cirkler

Alle huske- og regneregler til matematik, dansk og engelsk samlet. Fra 179kr

Sprogkort

Hjælp til dit barns sprogudvikling - let og sjovt med vores Multi Sprogkort. Fra 3 år.
Scroll til toppen